Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wos surasane geguritan kasebut "Lintang Wengi" yaiku

Lintang Wengi

Dening : Wiwiek Panca Widyaningsih 

Ludira kadya kandheg, kapireng kekidunganmu endah rinasa

Agawe pangungun sadawane gili

Wasana …

Den semu

Geneya …

Panjeriting lintang wengi

Dicelathu sajroning kalbu

Smara jati kang kasiput mendhung ... miris ... jebul datan anyandhak

Wos surasane geguritan kasebut yaiku ….

     A.   lintang kang njerit

     B.    swasana kang peteng

     C.    lintang kang sumebar ing langit

     D.   langit kang kebak mendhung

     E.    ora katon srengenge

Wangsulan:

Wos surasane geguritan kasebut yaiku langit kang kebak mendhung.

Jawaban : D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Wos surasane geguritan kasebut "Lintang Wengi" yaiku"