Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aksara murda digunakake kanggo nulis bab ing ngisor iki, kajaba

Aksara murda digunakake kanggo nulis bab ing ngisor iki, kajaba ….

    A.   jeneng negara

    B.    jeneng provinsi

    C.    jeneng wong

    D.   jeneng panganan

    E.    jeneng kutha

Wangsulan:

Aksara murda digunakake kanggo nulis bab ing ngisor iki, kajaba jeneng panganan.

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Aksara murda digunakake kanggo nulis bab ing ngisor iki, kajaba"

close