Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alas Sumber Oksigen Alas Sumber Panguripan Ayo Nglestarekake Alas Wiwit Saiki

Wacanen Iklan-Iklan Ing ngisor Iki kanthi premati!

Alas Sumber Oksigen Alas Sumber Panguripan Ayo Nglestarekake Alas Wiwit Saiki

Wangsulan:

Ngelingake kabeh masarakat kudu njaga alas supaya tetep ijo royo-royo amarga alas kang ijo dadi sumbering oksigen kanggo kabeh makhluk kang urip ing donya.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Alas Sumber Oksigen Alas Sumber Panguripan Ayo Nglestarekake Alas Wiwit Saiki"

close