Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apa kasektene aji Angin Selaksa iku

Apa kasektene aji Angin Selaksa iku?

Wangsulan:

Angin Selaksa saged kangge ngrampungaken ayahan ugi mlayu kang rikat.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Apa kasektene aji Angin Selaksa iku"

close