Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Corona Virus Ayo, Jaga Kulawarga Lan Bangsa Indonesia Kanthi Nyegah Penularan Virus Covid-19

Gatekna iklan abasa Jawa ing ngisor iki, banjur temtokna ancase iklan kasebut!

Corona Virus Ayo, Jaga Kulawarga Lan Bangsa Indonesia Kanthi Nyegah Penularan Virus Covid-19

Wangsulan:

Ancase iklan yaiku ngajak masarakat tertib nganggo masker kanggo nyegah virus CORONA-19.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Corona Virus Ayo, Jaga Kulawarga Lan Bangsa Indonesia Kanthi Nyegah Penularan Virus Covid-19"

close