Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Crita rakyat kang nyritakake bab dewa-dewi utawa alaming lelembut diarani

Crita rakyat kang nyritakake bab dewa-dewi utawa alaming lelembut diarani ….

    A.   sage

    B.    mite

    C.    legendha

    D.   fabel

    E.    hikayat

Wangsulan:

Crita rakyat kang nyritakake bab dewa-dewi utawa alaming lelembut diarani mite.

Jawaban: B

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Crita rakyat kang nyritakake bab dewa-dewi utawa alaming lelembut diarani"

close