Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

KENA APA KUDU VAKSIN BOOSTER COVID-19

KENA APA KUDU VAKSIN BOOSTER COVID-19?

1.     Iklan kasebut kalebujinise iklan apa?

     Wangsulan:

     Iklan layanan masarakat. 

2.     Apa sing diiklanake?

      Wangsulan:

      Menehi kawruh marang pamaca gunane vaksin booster.

3.     Kepiye basa sing digunakake?

      Wangsulan:

      Cetha lan runtut.

4.     Kepiye gambar ilustrasine miturut panemumu?

      Wangsulan:

      Jumbuh marang isine iklan.

5.     Apa sing perlu diowahi saka iklan kasebut?

      Wangsulan:

       Ngowahi gambar saengga luwih cetha lan narik kawigaten.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "KENA APA KUDU VAKSIN BOOSTER COVID-19"

close