Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kena apa Prabu Ajisaka ndhawuhi Jaka Linglung nyirnakake Bajul Putih

Kena apa Prabu Ajisaka ndhawuhi Jaka Linglung nyirnakake Bajul Putih?

Wangsulan:

Amarga Bajul Putih tansah ngganggu kawula Medhang Kamulan kang mapan ing sacedhake Segara Kidul.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Kena apa Prabu Ajisaka ndhawuhi Jaka Linglung nyirnakake Bajul Putih"

close