Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kepiye patemone Sulasih lan Raden Sulandana

Kepiye patemone Sulasih lan Raden Sulandana?

Wangsulan:

Patemon kalorane diatur dening Dewi Rantamsari kanthi nglebokake roh widadari ing awake Sulasih, banjur Sulandana diakon teka.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Kepiye patemone Sulasih lan Raden Sulandana"

close