Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Paraga ing crita kang nduweni watak seneng tumindak dur angkara yaiku

Paraga ing crita kang nduweni watak seneng tumindak dur angkara yaiku ….

    A.   Kyai Bima

    B.    Rara Ayu

    C.    Rara Anteng

    D.   Jaka Seger

    E.    Mbok Randha

Wangsulan:

Paraga ing crita kang nduweni watak seneng tumindak dur angkara yaiku Kyai Bima.

Jawaban: A

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Paraga ing crita kang nduweni watak seneng tumindak dur angkara yaiku"

close