Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Piwulang luhur saka tembang kasebut yaiku supaya manungsa nganggo ilmu sing

Samengko sembah kalbu,

Yen lumintu uga dadi laku,

Laku agung kang kagungan Narapati,

Patitis tetesing kawruh,

Meruhi marang kang momong.

Piwulang luhur saka tembang kasebut yaiku supaya manungsa nganggo ilmu sing ….

    A.   kleru

    B.    bener

    C.    salah kaprah

    D.   gumedhe

    E.    mligi

Wangsulan:

Piwulang luhur saka tembang kasebut yaiku supaya manungsa nganggo ilmu sing bener.

Jawaban: B

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Piwulang luhur saka tembang kasebut yaiku supaya manungsa nganggo ilmu sing"

close