Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Roning mlinjo

Golekana batangane wangsalan ing ngisor iki, banjur gawenen ukara!

Roning mlinjo

Wangsulan:

Batangane : Roning mlinjo = so

Ukara : Roning mlinjo, sampun sayah nyuwun ngaso

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Roning mlinjo"

close