Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sapa sing dadi penari Sintren

Sapa sing dadi penari Sintren?

Wangsulan:

Asline penari Sintren iku wanita sing isih suci, nanging kadhang kala dimainake dening priya sing nganggo busana wanita.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Sapa sing dadi penari Sintren"

close