Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kepiye anggone nyandhang? Dadiya lakunireku Cegah dhahar lawan guling

Dadiya lakunireku

Cegah dhahar lawan guling

Lawan aja sukan-sukan

Anganggoa sawatawis

Ala watake wong suka

Nyuda prayitnaning batin

Kepiye anggone nyandhang?

Wangsulan:

Sing prasaja utawa sawatawis

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Kepiye anggone nyandhang? Dadiya lakunireku Cegah dhahar lawan guling"

close