Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pratelan ngisor iki kang ora trep yaiku

Sapa sira sapa ingsun

Angalunyat sarta edir

Iku wewatone uga

Nom-noman adoh wong becik

Emoh angrungu carita

Carita ala miwah becik

Pratelan ngisor iki kang ora trep yaiku ….

   A.   Serat Wulangreh ditulis Pakubuwana IV

   B.    cacahe tembang ing Serat Wulangreh ana 13

   C.    Pupuh Kinanthi ing Serat Wulangreh ana 17 pada

   D.   Serat Wulangreh muruki budi pakerti

Wangsulan:

Pratelan ngisor iki kang ora trep yaiku "Pupuh Kinanthi ing Serat Wulangreh ana 17 pada" seharuse 16 pada.

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Pratelan ngisor iki kang ora trep yaiku"

close