Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Apa kang digambarake ing tembang Dhandhang Gula

Apa kang digambarake ing tembang Dhandhang Gula?

Wangsulan:

Tembang Dhandhang Gula nggambarake manungsa kang lagi ngrasakake nikmate urip, nggambarake umur kang wis diwasa, wiwit bisa ngatur kabutuhane urip lan seneng nyambut gawe bebarengan. 

 ++++++++++++++++++++++++++

Semoga Bermanfaat dan Berkah

Jangan Lupa Belajar Terus

Ingat Cita-Cita, Orang Tua, dan Keluarga

Posting Komentar untuk "Apa kang digambarake ing tembang Dhandhang Gula"