Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Sebutna piwulang luhur kang kakandhut ing Serat Tripama pupuh Dhandhang Gula

Sebutna piwulang luhur kang kakandhut ing Serat Tripama pupuh Dhandhang Gula!

Wangsulan:

Piwulang luhur kang kakandhut ing tembang Dhandhang Gula yaiku:

a. Saben masarakat nduweni kuwajiban kanggo labuh bela negara.

b. Prakara kang ana gegayutane karo nagara kudu luwih diutamakake tinimbang prakara kang asipat pribadi.

c. Kanggo kapentingan bangsa lan nagara awake dhewe kudu nglakoni kanthi ati lega/ iklas.

 ++++++++++++++++++++++++++

Semoga Bermanfaat dan Berkah

Jangan Lupa Belajar Terus

Ingat Cita-Cita, Orang Tua, dan Keluarga

Posting Komentar untuk "Sebutna piwulang luhur kang kakandhut ing Serat Tripama pupuh Dhandhang Gula"