Anggone ngringkes crita lumrahe ana

Anggone ngringkes crita lumrahe ana ….
   A.   setengah dawane crita
   B.    sekarepe dhewe 
   C.    seperlima utawa sepersepuluh crita kang diwaca 
   D.   seprotelone crita kang diwaca
   E.    separone crita kang diwaca

Wangsulan:
Anggone ngringkes crita lumrahe ana seperlima utawa sepersepuluh crita kang diwaca.

Jawaban: C

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Anggone ngringkes crita lumrahe ana"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel