Ing ngisor iki kang ora kalebu carane mangretení karakter paraga yaiku saka

Ing ngisor iki kang ora kalebu carane mangretení karakter paraga yaiku saka ….
   A.   tumindake paraga
   B.    ciri fisike paraga
   C.    dhialog antarane paraga
   D.   lingkungan uripe paraga 
   E.    jenenge paraga

Wangsulan:
Kang ora kalebu carane mangretení karakter paraga yaiku saka  jenenge paraga

JawabanE

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Ing ngisor iki kang ora kalebu carane mangretení karakter paraga yaiku saka"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel