Angkara gung, neng angga anggung gumulung, Gegolonganira,

Wacanen pupuh Pucung ing ngisor iki, banjur wangsulana pitakonan ing ngisore kanthi cetha lan ganep!

Angkara gung,
neng angga anggung gumulung,
Gegolonganira,
Triloka lekere kongsi,
Yen den umbar ambabar dadi rubeda.

Apa pitutur luhur kang ana ing tembang kasebut?
Wangsulan:
Aja seneng ngumbar watak ala.


Apa gunane ilmu iku kanggo awake dhewe?
Wangsulan:
Bakal nemoni kahanan kang rubeda utawa angel.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Angkara gung, neng angga anggung gumulung, Gegolonganira,"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel