Apa amanat jroning cerkak kasebut "Sawah"?

Apa amanat jroning cerkak kasebut "Sawah"?

Wangsulan:
Amanate yaiku dadi wong kudu nduweni ilmu supaya ora gampang kapusan ing babagan apa wae.

Basa kramane:
Amanatipun inggih menika kedah kagungan ilmu supados boten gampil kapusan ing babagan menapa kemawon.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Apa amanat jroning cerkak kasebut "Sawah"?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel