Apa kang dadi kasenengane Mbah Wongso nalika ngunjuk?

Apa kang dadi kasenengane Mbah Wongso nalika ngunjuk?

Wangsulan:
Seneng ngunjuk ginasthel.

Basa kramane:
Remen ngunjuk ginasthel.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Apa kang dadi kasenengane Mbah Wongso nalika ngunjuk?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel