Apa isine pupuh Pangkur Serat Wedhatama?

Apa isine pupuh Pangkur Serat Wedhatama?

Wangsulan:
Isine pupuh Pangkur Serat Wedhatama yaiku piwulang ngelmu kang sampurna, kang dadi pathokaning kanggo manungsa yaiku babagan subasita ing bebrayan.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Apa isine pupuh Pangkur Serat Wedhatama?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel