Golekana tegese tembung-tembung ing ngisor iki! Jinejer : Kemba : Tuwa pikun : Mikani : Sepa :

Golekana tegese tembung-tembung ing ngisor iki!
  1. Jinejer :
  2. Kemba :
  3. Tuwa pikun :
  4. Mikani :
  5. Sepa :
  6. Samun :
  7. Pasamuan :
  8. Nglilingsemi :
  9. Angling :
  10. Ingaran :
  11. Balilu :
  12. Aleman :
  13. Janma :
  14. Semu :
  15. Priyangga :
  16. Nora :
  17. Waspadeng :
  18. Sinamun :
  19. Samudana :
  20. Pambudi :
Wangsulan:
  1. Jinejer : digawa
  2. Kemba : gela
  3. Tuwa pikun :tuwa banget
  4. Mikani : ngerti
  5. Sepa : ora ana rasane
  6. Samun : sepi, suwung, ora rame
  7. Pasamuan : kumpulan
  8. Nglilingsemi : bodho
  9. Angling : guneman
  10. Ingaran : diarani
  11. Balilu : bodho
  12. Aleman : seneng dialem
  13. Janma : manungsa
  14. Semu : katone kaya
  15. Priyangga : dhewe, ijen
  16. Nora : ora
  17. Waspadeng : waspada
  18. Sinamun : ditutupi
  19. Samudana : ethok-ethok
  20. Pambudi : pengerti, bebuden
----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Golekana tegese tembung-tembung ing ngisor iki! Jinejer : Kemba : Tuwa pikun : Mikani : Sepa :"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel