Apa kang diarani unsur geguritan iku?

Apa kang diarani unsur geguritan iku?

Wangsulan:
Unsur geguritan yaiku samubarang kahanan kang bisa dideleng utawa digoleki ing tembung- tembung kang rinakit jroning geguritan.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Apa kang diarani unsur geguritan iku?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel