Apa sing perlu digatekake nalika arep nulis geguritan?

Apa sing perlu digatekake nalika arep nulis geguritan?

Wangsulan:
Nemtokake tema, milih tembung, lan ngrakit ukara kanthi endah.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Apa sing perlu digatekake nalika arep nulis geguritan?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel