Sudut pandang ing geguritan iku ana loro. Sebut lan jlentrehna!

Sudut pandang ing geguritan iku ana loro. Sebut lan jlentrehna!

Wangsulan:

  1. Sudut pandang wong kapisan yaiku geguritan kang nggambarake penulis dadi paraga utama ing geguritan.
  2. Sudut pandang wong katelu yaiku kahanan kang nggambarake penulis mung winates nyritakake prekara kang sipate obyektif.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Sudut pandang ing geguritan iku ana loro. Sebut lan jlentrehna!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel