Apa tegese tembung "kinanthi lan kepiye watake tembang Kinanthi?

Apa tegese tembung "kinanthi lan kepiye watake tembang Kinanthi?

Wangsulan:
Nggandheng utawa nuntun, watake tembang Kinanthi yaiku seneng, asih, lan tresna.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Apa tegese tembung "kinanthi lan kepiye watake tembang Kinanthi?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel