Mangka kanthining tumuwuh, Tulisen paugeran pupuh Kinanthi kasebut!

Mangka kanthining tumuwuh,
Salami mung awas eling,
Eling lukitaning alam,
Dadi wiryaning dumadi,
Supadi nir ing sangsaya,
Yeku pangreksaning urip.

Tulisen paugeran pupuh Kinanthi kasebut!

Wangsulan:
Guru gatra 6;
guru wilangan; 8, 8, 8, 8, 8, 8;
guru lagu; u, i, a, i, a, i.


----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Mangka kanthining tumuwuh, Tulisen paugeran pupuh Kinanthi kasebut!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel