Aywa sembrana ing kalbu, Tulisen pitutur luhur kang kaemot ing tembang kasebut!

Aywa sembrana ing kalbu,
Wawasen wuwus sireki,
Ing kono yekti karasa,
Dudu ucape pribadi,
Marma den sembadeng sedya,
Wewesen praptaning uwis.

Tulisen pitutur luhur kang kaemot ing tembang kasebut!

Wangsulan:
Kudu tansah ati-ati karo pangucape awake dhewe lan tanggung jawab karo apa kang wis diucapake.


----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Aywa sembrana ing kalbu, Tulisen pitutur luhur kang kaemot ing tembang kasebut!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel