Apa kang diarani nilai relegius jroning tembang?

Apa kang diarani nilai relegius jroning tembang?

Wangsulan:
Nilai kang ana gegayutane karo ajaran agama. 

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Apa kang diarani nilai relegius jroning tembang?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel