Ing ngisor iki kang nganggit Serat Wedhatama yaiku

Ing ngisor iki kang nganggit Serat Wedhatama yaiku ….
   A.   Mangkunegara III 
   B.    Mangkunegara IV
   C.    Paku Buwana III
   D.   Paku Buwana IV
   E.    Sultan Hamengku Buwana III

Pembahasan:
Ing ngisor iki kang nganggit Serat Wedhatama yaiku Mangkunegara IV.

JawabanB

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Ing ngisor iki kang nganggit Serat Wedhatama yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel