Surasa ing Serat Wedhatama gegayutan karo

Surasa ing Serat Wedhatama gegayutan karo ....
  A.   laku prihatin
  B.    carane golek pangupa jiwa
  C.    carane golek ilmu
  D.   carane golek kanca
  E.    budi pakarti lan tumindak becik 

Pembahasan:
Surasa ing Serat Wedhatama gegayutan karo budi pakarti lan tumindak becik.

JawabanE

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Surasa ing Serat Wedhatama gegayutan karo"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel