Jlentrehna bedane sudut pandang kapisan lan katelu!

Jlentrehna bedane sudut pandang kapisan lan katelu!

Wangsulan:

  • Sudut pandang kapisan yaiku nyritakake apa sing dilakoni marang panganggite, biyasane nganggo tembung sesulih ”aku”.
  • Dene sudut pandang katelu panganggit nyritakake wong liya, biyasane nganggo tembung sesulih ”dheweke”.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Jlentrehna bedane sudut pandang kapisan lan katelu!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel