Nilai pendhidhikan iku ana gegayutane karo owah-owahane

Nilai pendhidhikan iku ana gegayutane karo owah-owahane ….
   A.   subasita ing bebrayan
   B.    tindak-tanduk ala lan becik
   C.    tuntunane agama 
   D.   tindak-tanduk ing pasrawungan
   E.    pakulinan ing masarakat 

Wangsulan:
Nilai pendhidhikan iku ana gegayutane karo owah-owahane tindak-tanduk ala lan becik.

Jawaban: B

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Nilai pendhidhikan iku ana gegayutane karo owah-owahane "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel