Kaunanging budi luhung, Manut paugeran pupuh Kinanthi, tembang kasebut ana sing ora trep. Cakepan tembang

Kaunanging budi luhung,
Bangkit ajur ajor kaki,
Yen mangkono bakal cikal,
Thukul wijining utama,
Nadyan bener kawruhira,
Yen ana kang nyulayani.

Manut paugeran pupuh Kinanthi, tembang kasebut ana sing ora trep. Cakepan tembang kasebut kang perlu disunting yaiku ….
   A.   bangkit ajur ajer pama
   B.    kaunanging budi pakarti
   C.    thukul wijining utami
   D.   nadyan bener kawruhe sira
   E.    menawa ana sing nyulayani

Wangsulan:
Manut paugeran pupuh Kinanthi, tembang kasebut ana sing ora trep. Cakepan tembang kasebut kang perlu disunting yaiku thukul wijining utami.

Jawaban: C

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Kaunanging budi luhung, Manut paugeran pupuh Kinanthi, tembang kasebut ana sing ora trep. Cakepan tembang"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel