Kaunanging budi luhung, "Yen ana kang nyulayani" Gatra kasebut nduweni makna

Kaunanging budi luhung,
Bangkit ajur ajor kaki,
Yen mangkono bakal cikal,
Thukul wijining utama,
Nadyan bener kawruhira,
Yen ana kang nyulayani.

"Yen ana kang nyulayani" Gatra kasebut nduweni makna ....
   A.   menawa ana sing menehi ngreti
   B.    menawa ana sing ora nyarujuki
   C.    menawa ana sing nesu
   D.   menawa ana sing mungsuhi
   E.    menawa ora tau lali

Wangsulan:
"Yen ana kang nyulayani" Gatra kasebut nduweni makna menawa ana sing ora nyarujuki.

Jawaban: B

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Kaunanging budi luhung, "Yen ana kang nyulayani" Gatra kasebut nduweni makna"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel