Kena apa Pandu nesu marang Pras ing crita “Amarga Salah Paham”?

Kena apa Pandu nesu marang Pras ing crita “Amarga Salah Paham”?

Jawab:
Amargi rumaos sampun wangsulaken buku nanging dipuntuduh Pras dereng wangsulaken.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Kena apa Pandu nesu marang Pras ing crita “Amarga Salah Paham”?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel