Kena apa Pras nesu marang Pandu ing crita “Amarga Salah Paham”?

Kena apa Pras nesu marang Pandu ing crita “Amarga Salah Paham”?

Jawab:
Amargi rumaos bukunipun dereng dipunwangsulaken dening Pandu.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Kena apa Pras nesu marang Pandu ing crita “Amarga Salah Paham”?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel