Kena apa tembang Pucung bisa digawe kanggo gegojegan?

Kena apa tembang Pucung bisa digawe kanggo gegojegan?

Wangsulan:
Tembang Pucung bisa digawe kanggo gegojegan amarga kala mangsa ngemot cangkriman

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Kena apa tembang Pucung bisa digawe kanggo gegojegan?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel