Kepiye filosofi tembang Kinanthi?

Kepiye filosofi tembang Kinanthi?

Wangsulan:
Filosofi tembang Kinanthi yaiku nyritakake bocah cilik kang isih kudu dituntun supaya bisa mlaku ing alam donya kanthi becik lan nduweni tumindak kang prasaja. 

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Kepiye filosofi tembang Kinanthi?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel