Manut surasane tembang kasebut, wong kang landhep atine bakal nduweni

Pangasahe sepi samun,
Away esah ing salami,
Samangsa wis kawistara,
Lalandhepe mingis mingis,
Pasah wukir reksamuka,
Kekes srabedaning budi

Manut surasane tembang kasebut, wong kang landhep atine bakal nduweni ….
   A.   watak drengki srei
   B.    tumindak kang nguciwakake
   C.    tumindak kang ala
   D.   tumindak kang kumlawung
   E.    bebuden kang becik

Wangsulan:
Manut surasane tembang kasebut, wong kang landhep atine bakal nduweni bebuden kang becik.

Jawaban: E

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Manut surasane tembang kasebut, wong kang landhep atine bakal nduweni"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel