Kepiye karepe menawa wong wis mati iku gumantung marang sanak sedulur?

Kepiye karepe menawa wong wis mati iku gumantung marang sanak sedulur?

Wangsulan:
Menawa wong kang wis mati wis ora bisa apa-apa, sakabehe manut karo sing isih urip.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Kepiye karepe menawa wong wis mati iku gumantung marang sanak sedulur?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel