Kena apa Mangkunegara IV ngripta tembang Pucung ing Serat Wedhatama?

Kena apa Mangkunegara IV ngripta tembang Pucung ing Serat Wedhatama?

Wangsulan:
Kanggo menehi pitutur luhur arupa babagan budi pakarti lan carane anggone tumindak becik marang putra-putrine.

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Kena apa Mangkunegara IV ngripta tembang Pucung ing Serat Wedhatama?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel