Kepiye watake Mbah Wongso manut crita kasebut?

Kepiye watake Mbah Wongso manut crita kasebut?

Wangsulan:
Lugu lan dhemen kerja.

Basa kramane:
Lugu ugi sregep anggenipun makarya. 

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Kepiye watake Mbah Wongso manut crita kasebut?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel