Sapa jenenge pawongan kang guyonan karo Mbah Wongso nalika wayah esuk?

Sapa jenenge pawongan kang guyonan karo Mbah Wongso nalika wayah esuk? 

Wangsulan:
Sing guyonan karo Mbah Wongso yaiku Parjo.

Basa kramane:
Ingkang gujengan kaliyan Mbah Wongso inggih menika Parjo. 

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Sapa jenenge pawongan kang guyonan karo Mbah Wongso nalika wayah esuk? "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel