Marma den taberi kulup, "Rina wengi den anedya" Gatra kasebut menawa digancarake

Marma den taberi kulup,
Angulah lantiping ati,
Rina wengi den anedya,
Pandak panduking pambudi,
Bengkas kahardaning driya,
Supaya dadya utami.

"Rina wengi den anedya"
Gatra kasebut menawa digancarake yaiku ....
   A.   usaha iku dilakoni kanthi iklas
   B.    prihatin kudu dilakoni
   C.    awan wengi aja padha lali
   D.   awan wengi kudu diniyati
   E.    tumindaka kang titi lan ati-ati

Wangsulan:
"Rina wengi den anedya"
Gatra kasebut menawa digancarake yaiku awan wengi kudu diniyati.

Jawaban: D

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Marma den taberi kulup, "Rina wengi den anedya" Gatra kasebut menawa digancarake "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel