NEGESI TEMBUNG ANGEL Jumbuh Jeijibahan Nguri-uri

NEGESI TEMBUNG ANGEL

  1. Jumbuh     : …
  2. Jeijibahan  : …
  3. Nguri-uri   : …
  4. Punjere      : …
  5. Lantip        : …
  6. Sinartan     : …
  7. Murwat     : …
  8. Asesirah    : …
  9. Plataran     : …
  10. Kapinujon : …
Wangsulan:
  1. Jumbuh     : dhumpyuk
  2. Jeijibahan  : tanggung jawab
  3. Nguri-uri   : nglestarekake
  4. Punjere      : pusat/inti
  5. Lantip        : pinter
  6. Sinartan     : dibarengi, sarta
  7. Murwat     : timbang karo kaanane
  8. Asesirah    : irah-irahan
  9. Plataran     : latar
  10. Kapinujon : tumuju
----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "NEGESI TEMBUNG ANGEL Jumbuh Jeijibahan Nguri-uri "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel