Pangasahe sepi samun, Guru lagu ing tembang macapat kasebut yaiku .

Pangasahe sepi samun,
Away esah ing salami,
Samangsa wis kawistara,
Lalandhepe mingis mingis,
Pasah wukir reksamuka,
Kekes srabedaning budi,

Guru lagu ing tembang macapat kasebut yaiku ....
   A.   u, i, a, i, a, i
   B.    a, i, u, a, u, i
   C.    u, a, i, a, o, a
   D.   u, a, i, a, e, u
   E.    u, a, i, a, u, e

Wangsulan:
Pangasahe sepi samun,
Away esah ing salami,
Samangsa wis kawistara,
Lalandhepe mingis mingis,
Pasah wukir reksamuka,
Kekes srabedaning budi,
Guru lagu ing tembang macapat kasebut yaiku u, i, a, i, a, i.

Jawaban: A

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Pangasahe sepi samun, Guru lagu ing tembang macapat kasebut yaiku ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel