Marma den taberi kulup, Tembung ing tembang kasebut kang ancase nyeluk anak lanang yaiku

Marma den taberi kulup,
Angulah lantiping ati,
Rina wengi den anedya,
Pandak panduking pambudi,
Bengkas kahardaning driya,
Supaya dadya utami.

Tembung ing tembang kasebut kang ancase nyeluk anak lanang yaiku ....
   A.   utami
   B.    driya
   C.    anedya 
   D.   den 
   E.    kulup

Wangsulan:
Tembung ing tembang kasebut kang ancase nyeluk anak lanang yaiku kulup.

Jawaban: E

----------------#----------------
Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! :)

0 Response to "Marma den taberi kulup, Tembung ing tembang kasebut kang ancase nyeluk anak lanang yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel